دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

به مناسبت دهه کرامت مراسم ازدواج آسان دانشجویان دانشگاه های هرمزگان برگزار شد.

جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه هرمزگان

دبیر ستاد ازدواج دانشگاهیان در هرمزگان گفت: در این مراسم ۸۰ زوج دانشجو آغاز زندگی مشترک خود را جشن گرفتند.
حجت الاسلام سید عباس تقوی افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ازدواج بیش از چهار هزار دانشجو در استان ثبت شده است.
وی با اشاره به حمایت‌هایی که از زوج‌های جوان دانشجو می‌شود، گفت: در تلاش هستیم تا پیوندکارت برای زوج‌های جوان در دوران دانشجویی صادر تا بخشی از هزینه‌های اولیه زندگی آنها تامین شود.

دبیر ستاد ازدواج دانشگاهیان در هرمزگان گفت: علاوه بر جشن ازدواج دانشجویی، کلاس‌های آموزشی نیز برای آنان برگزار شد.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه هرمزگان نیز گفت: بخشی از هزینه‌های سفر به مشهد مقدس به زوج‌های جوان دانشجو پرداخت می‌شود.
حجت الاسلام همت بدرآبادی افزود: زمین برای خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه هرمزگان مشخص شده است و امیدواریم این خوابگاه‌ها تا دو سال آینده به بهره برداری برسد.