دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

خدمات ۲۴ ساعته سالن مطالعات کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان

◀️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان؛ دکتر لیلا جعفری سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه هرمزگان گفت: در ایام امتحانات پایان‌ترم دانشجویان، سالن‌های مطالعه دانشجویان مقطع کارشناسی کتابخانه مرکزی به‌صورت ۲۴ باز هستند.

خدمات ۲۴ ساعته سالن مطالعات کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان

◀️ دکتر جعفری با اشاره به همکاری خوب اداره حراست دانشگاه بیان نمود: میز امانت و سالن مطالعه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تا ساعت ۱۷ در ایام امتحانات آماده خدمات‌دهی به دانشجویان است.
وی افزود: در ایام امتحانات به‌طور میانگین ۱۱۰ جلد کتاب امانت‌داده شده و حدود ۵۰۰ دانشجو به‌طور هم‌زمان از کتابخانه استفاده می‌نمایند.

💠 شایان‌ذکر است: کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه هرمزگان در زیربنای ۳۹۰۰ مترمربع شامل مخزن کتاب با ظرفیت بیش از ۸۰۰۰۰ جلد، ۳ سالن مطالعه، مرکز اطلاع‌رسانی و فناوری، بخش مرجع و بخش پایان‌نامه واقع در پردیس دانشگاه هرمزگان آماده خدمت‌رسانی به دانشجویان و پژوهشگران عزیز استان

می باشد.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان