دانشکده فنی و مهندسی

EnAr

درگذشت استاد فرهیخته زنده یاد مهندس عبدالصالح مظاهری

پیام تسلیت در پی درگذشت استاد فرهیخته گروه مهندسی عمران و عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی زنده یاد مهندس عبدالصالح مظاهری

مهندس مظاهری، از اساتید برجسته دانشگاه هرمزگان یکی از قدیمی ترین اساتید دانشگاه و استاد برجسته حوزه معماری و عمران بودند، آن مرحوم بخش مهمی از عمر مفید خود را صرف تحقیق و پژوهش کردند و خدمات علمی و اجرایی متعددی در حوزه تخصصی خود ارائه نمودند و آثار برجسته ای از خود به یادگار گذاشته‌اند.

در کنار فعالیت گسترده علمی، به تمام معنا فردی دیندار، اخلاق مدار و متشخص بودند که همواره منش کریمانه و رفتار پدرانه ایشان در اذهان باقی خواهد بود.فقدان این استاد برجسته را به جامعه علمی و دانشگاهی تسلیت عرض نموده و ضمن آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز، از درگاه ایزد منان برای خانواده محترم مرحوم صبر و شکیبایی و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

روحشان شاد یادشان گرامی